Formu doldurun sizi arayalım

İnşaat sahalarında ve mühendislik çalışmalarında büyük bütçelerle birçok ekipman satın alınması gerekiyor. Bazı ekipmanların satın alınması kesinlikle gerekli iken bazı ekipmanların kiralanması çok ciddi tasarruflar elde edilmesini sağlıyor. Şantiye alanlarında ihtiyaç duyulan ekipmanlardan bir tanesi de jeneratörlerdir. Bir enerji kaynağı olarak kullanacağınız jeneratörlere ekipmanlarınız arasında mutlaka bulunmalıdır. Ancak bu alanlarda kullanılacak jeneratörler üst düzey enerji kaynağı olmalıdır.


Büyük ölçekli jeneratörler işletmeniz için önemli bir maliyet oluşturabilir. Bu nedenle daha düşük maliyetle jeneratör kiralamak istiyorsanız firmamızı tercih edebilirsiniz. Bu yazımızda jeneratör kiralama avantajları konusundan bahsedeceğiz.


Jeneratör Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

İşletmeler için şantiye alanlarında enerji kaynağı olarak bir jeneratöre sahip olmak gerekir. Genelilkle jeneratörler bütçeye yük olarak görülür. Ancak iş sahalarında elektrik kesintisi olduğunda ya da elektriğe erişim olmadığında enerji sağlamak için jeneratörleri ihtiyaç duyulur. Bu durumda operasyonlarınızı kusursuz olarak yerine getirmek için jeneratör almanız gerekebilir. Ancak bu işe daha düşük bütçe ayırmak istiyorsanız jeneratör kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Şimdi gelin birlikte jeneratör kiralama avantajlarına bakalım;


Bütçenizi Ciddi Manada Rahatlatır

Büyük ölçekli jeneratörleri satın almaya kalktığınızda maliyeti yüksek olur. Bu durumda jeneratör kiralamak daha uygun maliyetli olur. Kısa vadeli projelerde jeneratör ihtiyacınız olduğu anda yeni bir jeneratörün tüm maliyetini karşılamak yerine kiralamanız daha doğru olacaktır. Bu durumda jeneratör bakım masrafları gibi maliyetlerden kurtulabilirsiniz. Jeneratör kullanılmasa da düzenli olarak bakımlarının yapılması gerekir. Büyük ölçekli jeneratörler de bakım maliyeti daha yüksek olduğu için bu ekipmanı kiralamak çok daha uygun maliyet oluşturur.


Yanlış Jeneratöre Yatırım Yapmazsınız

Bir jeneratör satın almak istediğinizde ihtiyaçlarınızı tam karşılayıp karşılamadığını bilemeyebilirsiniz. Projenizde hangi jeneratörün daha iyi olacağı ya da ihtiyaçlarınızı en uygun gücün ne olacağını bilmek zor olabilir. Bu durumda yanlış bir jeneratöre ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bir jeneratör kiraladığınız da satın almadan jeneratörü denemiş olursunuz. Böylece hangi jeneratöre ihtiyacınız olduğunu çok daha iyi bir şekilde yaparak yaşayarak saptarsınız.


Kiralık Jeneratörlerin Bakımı Düzenli Yapıldığı İçin Her Zaman Yüksek Performans Sağlar

Büyük ölçekli projeleriniz için jeneratör ihtiyacınız varsa düzenli olarak bakımlarının yapılması gerekiyor. Bunun için firmanızda bu alanda uzman teknisyenlerin olması ve gereklidir. Ayrıca yedek parça ve ekipmanının olması gerekir. Ancak jeneratör kiraladığınızda zaten bakımları düzenli olarak yapıldığı için her zaman yüksek performans elde edersiniz. Aynı zamanda jeneratör kiralama firmalarında eğitimli teknisyenler ve geniş servis ağı olduğu için kiralama hizmeti her zaman. performans açısından yüksek verim elde edebilirsiniz.


Projelerinizde Esneklik Sağlar

İnşaat ve mühendislik firmaları genellikle farklı ölçekte projeler üretirler. Bu nedenle her büyüklükteki projeniz için jeneratör kiraladığınızda esnek bir seçim yapma şansımız vardır. Projeniz için doğru elektrik çıkışını ve doğru güce sahip boyuttaki jeneratörü kiralayabilirsiniz. Belirli bir projeniz için elinizde olan jeneratör ihtiyaçlarını tam karşılamayabilir. Ancak doğru bir kiralama hizmeti alırsanız ihtiyacınız olan tüm jeneratör çeşitlerini bulabilir ve ihtiyacınız olan sayıda jeneratör kiralayabilirsiniz.


Sigorta ve Garanti Maliyetleriniz Olmaz

Jeneratör satın aldığınızda yüksek maliyetli ekipmanlar olduğu için garanti maliyetleri ve sigorta maliyetlerini karşılamak zorunda kalırsınız. Ancak jeneratör kiraladığınızda jeneratörün sigortası ve garantisi noktasında ödeme yapma yükümlülüğümüz yoktur. Kiralama işlemlerinizde sigorta işlemi genellikle sözleşme ücreti içine dahildir. Bu durumda jeneratörünüz bir arıza yaptığında ya da acil bir durum olduğunda kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Bu sayede şantiyenizde sigorta süreçleri içine belge sunmanız gerekmez ve kiralama noktasında evrak işlerinden de tasarruf edersiniz. Aynı zamanda hasarlı ekipman olduğunda deneyimli teknisyenler sigorta kapsamında kısa süre içerisinde değiştirebilir.


Afet Anlarında Anında Müdahale Edebilirsiniz

Jeneratör kiraladığınızda bir afet yaşandığı anda o an müdahale etme şansımız olur. Hava şartlarının olumsuz olması ya da deprem gibi doğal afetlerde iş yerinizde oluşacak problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bunun dışında bir yangın olması halinde jeneratörünü devreden çıkarabilir. Ancak kiralık jeneratör hizmeti aldığınızda hızlı teslimat sayesinde her zaman yedekte bir gücünüz olur. Özellikle hastanelerde kendi güç kaynaklarına ek olarak kiralık jeneratörler bulundururlar. Bu sayede güç ihtiyacı olduğu zaman kolaylıkla jeneratör müdahalesi sağlanabilir. Doğal afetlerde hastanelerde elektrik kesintilerinin önlenmesi konusunda problemler yaşanabilir. Bu nedenle jeneratör kiralamak her zaman güvenilir bir yoldur.


Beklenmeyen Anlarda Anında Müdahale Şansınız Olur

Firmanız için bir anda çok büyük bir sipariş alabilirsiniz ya da bir proje hızlı bir şekilde giriş yapmanız gerekebilir. Bu nedenle enerji ihtiyacınızı ortaya çıkabilir. Bu durumda hemen kiralık jeneratör temin edip kolaylık ve ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Ani bir gelişmede alt yapınızı güçlendirmek için yüksek maliyetler kullanmanıza gerek yoktur. Bir jeneratör kiralayarak altyapınızı her zaman güçlü tutabilirsiniz.


Son Dakika Sürprizleri Sizi Etkilemez

Son dakika yaşanan değişiklikler işletmenizin her zaman problemler yaşamasına yol açabilir. Bu durumda iş yerinizde belirli zamanlarda özellikle yüklü sipariş aldığınızda para kaybına uğramamak için güç kaynağımız çok iyi seçmeniz gerekiyor. Elinizde hazır jeneratör bulundurmak çok maliyetli olabilir. Kiralık jeneratör ile birlikte her türlü son dakika hatalarının önüne geçebilirsiniz. Acil bir durumda jeneratör ihtiyacınız varsa kiralama seçeneğini değerlendirmek en doğrusu olur.


Acil bir anda ihtiyacınız olan jeneratör bulabilmek için bir süre araştırma yapmak ve jeneratörler hakkında bilgi edinmek zorunda kalırsınız. Buna ek olarak bir jeneratör satın almanız için ek maliyet gerekir ve bunların hepsi zamanın uzamasına neden olur. Bu durumda ihtiyacınız olan jeneratörü kiraladığınızda işinizi o an gerçekleştirebilecek güce erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede çok düşük maliyetlere üst düzey altyapı sağlama şansınız olur.


Beklenmeyen Güç Kesintileri Yaşamazsınız

Şantiye alanlarında ya da işletmelerde güç kaynağının kesilmemesi çok önemlidir. Bu nedenle işletmeler güç kaynaklarını sürekli hale getirebilmek için jeneratörler satın alırlar. Doğru bir jeneratör sistemi ile uzun süreli kesintilerde dahi güç kaybı yaşamazsınız. Ancak büyük işletmelerde jeneratör satın almak bütçeye ek maliyetler getirebilir. Bu yüzden birçok işletme özellikle zorunlu durumlarda kiralık jeneratör seçeneğini değerlendiriyor.


Elinizin altında kaliteli bir jeneratör kiralama firması olursa her zaman ihtiyacınız olan güç kaynağına sahip olabilirsiniz. Acil bir ihtiyaç anında hemen ihtiyacınız olan jeneratörü kiralamak için talepte bulunabilir ve daha sonra zor durumlarda talep ettiğiniz oranda güç kaynağı elde edebilirsiniz.


Kiralık Jeneratör Fiyatları

Çeşitli ihtiyacınız için jeneratör kiralamaya karar verdiğinizde bütçenizi iyi oluşturmanız gerekir. Kiralık jeneratör fiyatları konusunda her zaman bizlerden bilgi alabilirsiniz. Jeneratör kiralamak istediğinizde ücretler kiralayacağınız jeneratör sayısı, jeneratörün teknik özellikleri, büyüklüğü ve gücü gibi noktalara göre değişir. Bu nedenle jeneratör kiralamak istediğinizde bizlere ihtiyaçlarınızı belirtirseniz sizin için bir fiyat teklifi hazırlayabiliriz. Uzun süreli kiralamalarda ya da çoklu kiralamalarda firmamız müşterilerine özel indirimler uygulanmaktadır. Her türlü jeneratör ihtiyacınız için kiralama seçenekleri konusunda firmamızdan destek alabilirsiniz.