Formu doldurun sizi arayalım

Dış cephe temizliği ya da şantiyedeki dış cephe işlerinde kullanılan ekipmanlar arasında kaldırma sistemleri de bulunuyor. Bu aşamalarda en çok kullanılan kaldırma sistemleri arasında eklemli platformlar yer alıyor. Bu platformların en önemli özelliği tasarımı sayesinde hareket kabiliyetinin yüksek olması ve işlevsel bir kullanıma sahip olmasıdır. Eklemli platformlar ise akülü ve dizel eklemli platform olarak 2 grupta üretiliyor.


Akülü eklemli platformlar çok yaygın olarak tercih ediliyor. Bu platformların diğer eklemler platformlarında ayrılmasının en önemli özellik akü ile çalışması oluyor. Yani bir elektrik enerjisi sağlayan akü ile birlikte yüksek performans sergileyebiliyorlar. Akülü eklemli platformların çalışma yükseklikleri ve diğer teknik özellikleri markasına ve modeline göre değişiklik gösteriyor. Akülü eklemli platformlar ve özellikleri konusunda biraz bilgi verelim.


Akülü Eklemli Platform Nedir?

Akülü eklemli platformlar özel hidrolik tekerleklere sahip olan mobil taşınabilir bir platform türüdür. Bu platformlar diğer platformlardan farklı olarak geniş hareket kabiliyetine de sahiptir. Aynı zamanda tekerlekleri sayesinde her türlü zorlu şartta kullanılabilirler. Bu platformların temel özelliği aküyle çalışmasıdır.


Şantiyelerde ya da diğer binaların dış ve iç cephe işlemlerinde eklemli platform ihtiyaçlarınız varsa akülü modelleri tercih edebilirsiniz. Bu modellerle 30 metreye kadar yükselebilmek mümkün olmaktadır. Aynı zamanda bu platformlarda yan olarak 20 metreye kadar hareket kabiliyeti bulunmaktadır. Bu platformlar genişliği az olan alanlardan ve ortalama büyüklüğe sahip kapılardan geçerek rahatlıkla hem dış mekanlarda hem de iç mekanlarda kullanılmaya uygundur.


Akülü Eklemli Platform Özellikleri

  • Akülü eklemli platformlar ile oransal kontroller yapılabilir. Bu sayede hareket kabiliyetini en üst seviyeye taşıyan platformlarda çalışma konforu en üst seviyeye çıkar.
  • Eğim sensörü sayesinde eğimli alanlarda gerekli uyarıyı verir ve çalışamayacağı alanlarda bir problem yaratmadan önlem almayı sağlar. Aynı zamanda eğim sensörü sayesinde eğimli alanlarda da çok rahat bir şekilde çalışabilir.
  • 360 derece sürekli dönebilir olması sayesinde çalışma konforunu en üst düzeye çıkartır.
  • Bu platformlarda gerekli emniyet sistemleri yer almaktadır. Emniyet kilit sistemi, ağırlık sensörü ve tüm hareketleri ortaya çıkartan hareket alarmları güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkarır. Bu sayede iş sağlığı ve güvenliği açısından da gerekli tasarımlara sahip bir üründür.
  • Hidrolik lastiklerinin tamamı köpük doludur. Bu sayede zorlu zeminlerde bile hareket ederek kolay bir şekilde çalışma performansı sergileyebilir.
  • 0 emisyonlu bir ürün olması sebebiyle bu platformlar çevre dostu iş makineleridir.
  • Akülü eklemli platformlar çok minimal tasarımlara sahiptir. Bu sayede en dar alanlarda bile performans sergileyebilirler.
  • Akülü eklemli platformların diğer bir özelliği ise 20 metreye kadar çalışma yüksekliği sağlamasıdır. Bu süreçte ihtiyacınız olan farklı yüksekliklerde çalışma performansı gösteren modeller bulabilirsiniz. Aynı zamanda yana doğru geniş çalışma opsiyonu da bulunmaktadır.


Akülü Eklemli Platform Avantajları

En yaygın kullanılan platform türü makaslı platformlardır. Makaslı platformlardan sonra eklemli platformlar da yoğun bir kullanıma sahiptir. Bu platformlar arasında akülü eklemli platform da kendine yoğun bir kullanım alanı bulur. Akülü eklemli platform avantajları konusunda hemen size bilgi verelim;


  • Bu platformlar tek seferlik yapılacak ya da geçici olarak yapılacak yüksekte çalışma işleri için çok işlevsel ürünlerdir. Minimal tasarımı sayesinde tek seferlik yapacağınız taşıma işlerinde hemen bir akülü eklemli platform kiralayabilirsiniz.
  • Dizel eklemli platformlar ile karşılaştırıldığında akülü eklemli platformlar düşük gürültü seviyesine sahiptir. Bu sayede hastane, okul, kütüphane gibi birçok alanda veya yakın bölgelerde kullanılabilirler. Bu yerlerde mesai saatleri içinde eklemli platform kullanılsa da gürültü yapmadığı için bir ses şikayeti yaratmaz.
  • Bu platformlarda elektrikli motor kullanılmaktadır. Bu nedenle bu platformlar çevreye hiçbir emisyon oluşturmaz. Akülü eklemli platformlar diğer tüm platform türlerine göre çevre dostu bir iş makinesidir. Çevre dostu olan firmalar tarafından yoğun olarak tercih edilmektedir .
  • Bu platformlar katlandığında çok kompakt bir yapıya sahiptir. Bu nedenle kolay taşınabilir ve nakliyesi çok pratik olur. Aynı zamanda her yerde saklanabilir.
  • Bu platformlar yük kapasitesi ve eğim kapasitesi aşıldığında uyarı veren sensörlere sahiptir. Bu durum platformların çalışma süreçlerinin konforlu hale gelmesini sağlar. İş sağlığı ve güvenliğine önem veren firmalar için akülü eklemli platformlar son derece etkili çözümler sunmaktadır.
  • Bu platformlarda bağımsız güç kaynağı bulunmaktadır. Bu nedenle gün boyunca hiçbir sorun yaratmadan performans gösterebilirler.


Akülü Eklemli Platform Kullanım Alanları

Akülü eklemli platformlar kompakt yapısı sayesinde kendine çok geniş bir kullanım alanı bulur. Özellikle gürültü seviyesinin düşük olması sayesinde alışveriş merkezleri, hastaneler ve plazalarda yapılacak bakım, onarım ve temizlik işlemlerinde kullanılırlar. Bunun yanında kapalı depolar, eğlence merkezleri ve süpermarketlerin satış alanlarında da akülü motora sahip eklemli platformlara rastlayabiliriz.


Bu platformlar dar alanlardan geçebildiği için birçok kapalı mekanda da kullanılabilir. Aynı zamanda dış cephelerde yapılacak boyama, tamir, mantolama uygulamaları ve onarım gibi tüm işlemlerde performans sergileyebilirler. Aynı zamanda özel hidrolik ve köpük dolgu tekerlekleri sayesinde eğimli arazilerde ve zorlu koşullarda performans gösterirler. Kolay kontrol edilebilmesi sayesinde birçok projede süre iş süreçlerinin çok hızlı yürümesine katkıda bulunurlar. Akülü eklemli platformlar ve özellikleri kullanım alanları üzerinde belirleyicidir.


Akülü Eklemli Platform Kiralama

Akülü eklemli platformlar genelde tek seferlik işler için kullanılır. Aynı zamanda işletmeler geçici olarak yapılacak taşıma işlerinde de bu platformlara başvururlar. Bu nedenle akülü eklemli platform satın almak işletmeler için önemli bir maliyet gerektirir. Durum böyle olunca işletmelerin önemli bir bölümü akülü eklemli platform kiralama hizmetine başvururlar.


Öncelikle yük taşıma ve yüksekte çalışma gibi birçok işiniz için akülü eklemli platform ihtiyaçlarınız varsa istediğiniz özelliklere sahip ve istediğiniz yükseklikte çalışabilecek bir ürün bulabilirsiniz.


Firmamız uzun yılların verdiği deneyimle satılık ve kiralık akülü eklemli platform sağlamaktadır. Sizler de her türlü ihtiyaçlarınızda taleplerinizi karşılayabilecek akülü eklemli platform satın alabilir ya da kiralayabilirsiniz.


Akülü eklemli platform kiraladığınızda ihtiyacınız olan ürünün taleplerimizi karşılayıp karşılamadığını daha net görebilirsiniz. Aynı zamanda kiralama işlemini aylık, haftalık, günlük ya da saatlik olarak yapabilirsiniz.


Akülü Eklemli Platform Fiyatları

Akülü eklemli platform fiyatları ürünün markasına ve modeline göre değişiklik göstermektedir. Öncelikle çalışma yüksekliği, güvenlik önlemleri ve diğer teknik özelliklerine bakarak fiyatlar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Kiralık akülü eklemli platform ihtiyaçlarınız varsa fiyat konusunda ihtiyaçlarınıza bize belirttikten sonra bir teklif alabilirsiniz.


Eklemli platform kiralayacağınızda ekibimiz sizlerden ihtiyaçlarınızı dinledikten sonra taleplerinize cevap verebilecek bir ürün önerebilir. Bu durumda kiralama süreniz de fiyatlar üzerinde etkili olacaktır. Uzun dönem kiralamalarında birim kiralama ücreti çok daha düşük olur. Firmamızda tüm iş süreçlerinizde etkili çözümler sunacak akülü şekilde tasarlanmış olan eklemli platformlar bulabilirsiniz. Üstelik tüm kiralık platformlarımız uygun fiyatlı şekilde kiraya verilmektedir.